Kezdőlap


 
 
 Mucsi Gyula2009.08.24.
Tisztelt vezetők és lakosok! Aggtelek felé átutaztunk az Önök településén,és lenyűgözve láttuk a gyönyörű, virágos települést. Szeretnénk gratulálni, és sok sikert kívánni a példaértékű település további fejlődéséhez!
 Sipák Tünde2009.08.11.
Tisztelt Serényfalviak! Legyenek büszkék a falujukra! Aggtelek felé átutazóban jártunk Önöknél, és nagyon kellemes emlék számunkra az pompás virágözön, amely az utcáikat dísziti. Igazán \"virágos jókedvünk\" lett a hosszú utazás ellenére. Köszönjük ezt az élményt, és jó egészséget kívánunk mindannyiuknak!
 Kácsorné Pamlényi Erzsébet2009.07.06.
Én 25éve kerültem el kicsiny falumból,mindig izgalommal készülök,ha szülőfalumba indulok,számomra ez a gyönyör,,Gratulálok,a vezető embereknek,hisz sokat tettek ezen kis községért mióta én nem lakom ott!Én is egy kisfaluban élem napjaimat,mint szociális gondozó és ápoló,de szívem mindig ott találja meg a nyugalmat,hisz én is **serényfalvi lakos voltam egykoron**TISZTELEK MINDENKIT,HOGY ILYEN SZÉPPÉ TETTÉK FALUMAT
 Pálik Pálné2009.06.22.
Aggtelek felé esett útba a község. Hááát...gyönyörű, rendezett,hangulatos...stb. Sokan példát vehetnének róla.
 Tóth András2009.05.22.
Aggtelek felé utaztam és áthaladtam Serényfalván. A falu nagyon szép. Indulhatna a \'\' virágos falu \'\' cimért. Egy Vas megyei lakos.
 Veres Máté2009.04.05.
Igen igen. Nagyon szeretek ebben a faluban lakni! Szép. csak Nekem a honlap frissítésével van bajom! Szerintem nem frissítik eleget!
 Igényes Szemlélő2009.02.25.
Igen. Valóban szép a falu. Igaz a nyári idő, illetve a tavasz az ami igazán eletre kelti a még most alvó községet. Jóleső érzés a mai szegény világban azt látni, hogy van még igény a szépre, a rendezettségre a rendszeretetre. Kívánom, hogy sikerüljön ebben a gazdasági helyzetben is ezt az arculatot,igényt megőrizniük továbbra is a szívükben.
 Hercegnő2009.02.16.
Falu szépsége elragadó,elbűvölő.Nagyon szépen kidolgozott a honlapjuk,elég információ van a faluról gratulálok.csak így tovább.Gratulálok a polgármesterúrnak,és az alpolgármesterúrnak hogy mindent megtesznek annak érdekében ,hogy a falu szépen, ékes, jó, rendben működjön.Ennek van gyümölcse és látszik is.Az Isten gazdag áldását kívánom valamennyi itt lakóra.
 Mészáros Attila2009.02.01.
Soha életemben nem jártam még ennyire szép faluban. Nem mellékes az sem, hogy itt él a világ legaranyosabb lánya is. Nagyon boldog vagyok mikor ott vendégeskedem! Boldog vagyok és nyugodt, szeretek ott lenni! Sok szép emlék fűz oda és szeretnék minél több időt eltölteni ott a szerelmemmel.
 Hercegnő2009.01.26.
Szép ez a helység már csak azért is, mert egy nagyon kedves személy él itt.
 Látogató2009.01.23.
Nagyon széppé varázsolták ezt a helyet,gratulálok mindenkinek aki itt él.Vigyázzatok hogy mindig ilyen maradjon.
 Verbó Kati2008.09.01.
Úgy mint az előttem szóló rupcsi én is barátnőmtől szereztem tudomást erről a gyönyörű településről,(zá rójelben jegyzem meg, az ilyen csodálatos falvakat /is/ kellene mutogatni a TV-ben) csak gratulálni tudok az ott élő embereknek - nemkülönben a falu vezetőinek - hogy a környék \"gyöngyszemévé\" varázsolták kis településüket. (remélem hamarosan személyesen is megcsodálhatom szépséges falujukat) Katimama!(Bánhidáról)
 rupcsi2008.08.27.
Nlcafe-n szöfözök. Topiktársnőm járt Önöknél. Haza felé Agteleknél jöttünk vissza és mivel nem akartunk az autópályán jönni elindultunk a határ mellett és képzeljétek egy álom faluba tévedtünk. Úgy hívják Serényfalva, én még ilyen szép falut nem láttam, szóval ez is Magyarország. Igazán csodálatos ez a falu.
 Balassa Istvánné2008.08.18.
Kedves Serényfalviak! Átutazóban jártak az Önök falujában és nem hittem a szememnek a sok szépség láttán. Engedelmükkel néhány fényképet is készítettem a csodálatos virágaikról és a játszótereikről. Azóta megnéztem a honlapjukat, az is nagyon szép. Őszintén gratulálok önöknek a településük külleméhez és a rendezvényeikhez.
 Madlovics Julianna2008.07.31.
A képeket nézve, ámulok-bámulok, hogy milyen gyönyörű lett a falu!! Örülök, hogy ilyen szép helyet mutogathatok az ismerőseimnek. Gyerekként, gyakran nyaraltam itt a Mamánál. Most is sok rokonom él itt. Külön öröm, hogy a honlap is remek. Élmény nézegetni. Üdvözlök minden rokonomat, és a falu többi lakóit is!!!

VISSZA - TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK