Kezdőlap


 
 
 Marcsi2008.07.23.
Egy hosszu hétvége alkalmábol kétszer is átutaztunk ezen a GYÖNYÖRŰ kis falun. Képletesen kezet fogok a polgármester urral és a falu összes lakojával.Nagyon jo egészséget és sok kitartást kivánok a falu összes lakojának.
 Vas Megyei Nyugdíjas Rendőrök Egyesülete2008.07.03.
Tisztelt Serényfalva-i Polgárok! A minap utaztunk át községükön. \" Jaj de szép! Ez igen! Hát ez igazán gyönyörű!\" mondatok hangzottak el a buszon , amelyel utaztunk. Gratulálunk Önöknek csodásan szép lakóhelyükhöz!!Üdvözlettel:dr.Horváth László Vas Megyei Nyugdíjas Rendőrök Egyesülete elnöke
 Dr. Horváth Lászlóné2008.07.01.
Tisztelt Serényfalvi lakosság! Aggtelekről Eger felé vezető uton megcsodáltam gyönyörü falujukat a csodálatos portákat virágokat és főleg a kiépitett vizelvező árkokat, csak gratulálni tudok. Méltán illik Önökhöz a név \"Serényfalva\" további jó egészséget sok sikert kivánok mindannyiuknak.Üdvözlettel egy átutazó
 Dr. Horváth Lászlóné2008.07.01.
Tisztelt Serényfalvi lakosság! Aggtelekről Eger felé vezető uton megcsodáltam gyönyörü falujukat a csodálatos portákat virágokat és főleg a kiépitett vizelvező árkokat, csak gratulálni tudok. Méltán illik Önökhöz a név \"Serényfalva\" további jó egészséget sok sikert kivánok mindannyiuknak.Üdvözlettel egy átutazó
 Kiránduló2008.06.02.
Nemrégiben arra jártam, és a virágokat megcsodáltam. Bízom benne, hogy a falu népe is örül ennek a páratlan szépségnek. Az az igazi ,ha mindenki a magáénak tekinti azt, ami az ő faluját jelenti. Kívánom, hogy ez Serényfalván így legyen. Sajnos sok ma a szegény és boldogtalan ember. De az egyszerű,szép tájnak , virágnak ,természeti adottságoknak is lehet,sőt tudni kell örülni. .
 Jakabacska Csilla2008.05.26.
Az én édesapám Serényfalván született és élt 1971-72-ig, majd megnősült és elkerült onnan. 4 éve mentünk látogatóba vissza, hogy lássam, kisgyermekkoromból maradt-e emlék. Nagyon kevés! Ezúton üdvözlöm a kedves rokonaimat, a serényfalvi lakosokat és a Polgármesterüket Szerna Csabát. Remélem rövidesen újra vissza tudunk majd menni!
 Smici2008.05.14.
Robogótúra során utaztam át a községen. Gyönyörű, nehezen írható le, mert ritkán lát ilyet az ember. Szeretnék egyszer visszamenni néhány napra, és lencsevégre kapni azt a csodálatos kis világot amit ott láttam. :) Gratulálok!
 Kiss Renáta2008.04.14.
SZERETEK ITT LAKNI! :)
 Dórika2008.04.10.
Serényfalva a legjobb. D.
 Egy Átutazó2008.04.09.
Nyitott szemmel járva-kelve elmobdhatom, hogy az egyik legszebb élményem, Serényfalva honlapját nézve ért. Igényes, szép és gondozott község.A képek, szövegek gyönyörű kereszmetszetet adnak az érdeklődőnek.Gratulálok a honlap készítőjének,és kezelőjének.
 Váradi Attila2008.03.14.
Ebben a faluban nőttem fel. A családom a mai napig itt él. Én sajnos elköltöztem,de mindig szivesen jövök haza. Bármerre járok az országban mindig hangoztatom,hogy Borsod legszebb környékéről származom.Számomra ez Serényfalva
 Budai Tiborné2008.03.13.
Remélem ez a gyönyörű község elnyeri a honlap látogatók tetszését és sokan el látogatnak majd a szép kis falunkba.
 Zsuzsa2008.03.13.
Kommentár: Én itt nöttem fel..a családom a mai napig itt él és nem is szeretnének elköltözni innen sehova:) Gratulálok a web-oldal készítöinek,nagyszerü képbeállitások...mindent megmutat erröl a gyönyörü kisfaluról ahová mindig öröm hazaérkezni..Mindez persze a Polgármester Úrnak köszönhetö...Kivánom,hogy továbbra is mutasson fejlödést eme kistérség,és példamutató viselkedésével,tisztaságával továbbra is nyerje el az eggyik legszebb borsodi falu cimét..
 Kocsis István2008.02.20.
Nagyon tetszett a honlap. Régen jártam Serényfalván, a környékről származom. A honlap látványos, jól szerkesztett, tetszetős, megmutatja a világnak milyen lett ez a kis gömöri falu! Bíztatok mindenkit, hogy írja meg véleményét a látottakról, a településről.
 Anonim2008.01.31.
Kommentár: Borsod megye egyik legszebb települése Serényfalva, rendezett,tiszta. Köszönet a polgármester úrnak , a képviselő tagoknak és a közhasznú dolgozóknak.

VISSZA - TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK