��nkorm��nyzat h��rei


Kezdőlap


 
 

Juniális 2013

„2013. június 16.-án megújult környezetben került megrendezésre a tradíciónak számító Juniális rendezvényünk. Nem csak a tanév végét ünnepelhettük, hanem Művelődési Házunk fennállásának 80. évfordulóját is.

Ezen a napon a falu apraja-nagyja felhőtlenül szórakozhatott, kikapcsolódhatott, melyet a szervező önkormányzat változatos programokkal biztosított. A változatos, igényes műsorszámok, produkciók, a megújult szép környezet a község lakossága mellett további számos érdeklődőt vonzott. Az időjárás is figyelembe vette a több mint ezer vendéget, hiszen nem zavarta meg eső az éjszakába nyúló programsorozatot. Az érdeklődők folyamatos nagyszámú jelenléte mellett bonyolódtak a programok.

A rendezvényt 14:00 órakor Szerna Csaba polgármester úr köszöntője nyitotta, majd a Serényfalvai óvodások és iskolások táncos produkciói következtek.

15:00 órától Varga Feri –Balássy Betty páros szórakoztatta – családi műsorával – a közönséget.
16:00 órától Zoltán Erika és két fiatal háttér táncosa forrósította fel a levegőt…
17:00 órától Balázs Fecó élő koncertje az idősebb korosztályban idézett szép emlékeket. Fellépése felejthetetlen élményt nyújtott valamennyi megjelent számára.
A tombolasorsolást követően 19:30 órától Dolly Roll pörgette fel a bulizó tömeget.
20:30 órától Szabadtéri bálon rophatták kicsik és nagyok, melyen Mikó László és Mikó Nikoletta szolgáltatta a talpalávalót.

A műsorszámok mellett a délután során a gyerekeket az ugrálóvár és az óriáscsúszda ingyenesen várta. Számos piaci – és vásározó árus szolgálta ki a vendégek igényeit. A tombolahúzáson értékes nyeremények (pl. LED televízió, kerékpár, hintaágy, porszívó, kerti grill stb.) találtak gazdára.

Ezúton is köszönjük valamennyi támogató felajánlását.
A rendezvény sikeres lebonyolításáért köszönetet mondunk valamennyi közreműködőnek.


[VISSZA]