��nkorm��nyzat h��rei


Kezdőlap


 
 

Idősek estje

„Száguldva vágtat, rohan az idő
Sorra váltják egymást föl a hetek,
Minden nyár gyorsabb, mint az előző,
Az időnek nem mondhatsz ,,állj meg”-et…”

2012. október 20.-án Serényfalva Község Önkormányzata ismét megrendezte a már hagyománynak számító Idősek estjét.

A Szent Mihály Katolikus Általános Iskola aulája ünnepi díszbe öltözött a vendégek tiszteletére. Az eseményen a község 60. életévét betöltött hölgy és férfi lakosai közül mintegy 140 Fő jelent meg.

Az estet Szerna Csaba polgármester köszöntője nyitotta, melyben hangsúlyozta, hogy törődéssel és tisztelettel tartozunk az idősek felé. Tiszteletünk magában foglalja elfogadásukat, támogatásukat, szeretetüket és annak kifejezését, hogy társadalmunknak ők is a hasznos tagjai, és mindannyiunknak nagy szükségünk van rájuk. Szükségünk van mindarra a sok élettapasztalatra, arra a higgadt bölcsességre, amivel csakis ők rendelkeznek, és a türelemre, elfogadásra, ahogy tanítanak, nevelnek bennünket.

Ezt követően az általános iskolás gyerekek kis műsorukkal köszöntötték a nyugdíjasokat, nagymamákat és nagypapákat, melyre nagy izgalommal készültek, illetve a fellépő kisdiákok egy-egy szál virággal kedveskedtek a jelenlévő nagyszüleiknek.

Már sok éve hagyomány az is , hogy településünk legidősebb lakóinak Polgármester úr ajándékot ad át; ebben az évben a 82 éves Rási Józsefnének, Terike néninek; és a 85 éves Murányi Gyula bácsinak.

Tóth Éva és Leblanc Győző művészek ,, Túl az óperencián” operett, nosztalgia műsora tette felejthetetlenné az estét. A rendezvény további jó hangulatáról a finom vacsora és italok mellett Molek Csongor gondoskodott. A nagyszámú, értékes tombola nyeremény sok-sok örömöt okozott a nyerteseknek.

Az est végén az idősek kellemesen elfáradva és a jövő évi viszontlátás reményében tértek haza. Reméljük minden ,,szépkorú” vendégünk jól érezte magát, sikerült feltöltődni, kikapcsolódni.

A képviselő-testület tagjai, az önkormányzati intézmények dolgozói a jövő évi közös ünneplés reményében kívánnak a község valamennyi nyugdíjasának jó egészséget, tartalmas és boldog életet.[VISSZA]